Onze website wordt vernieuwd en is daardoor nu beperkt beschikbaar.

Aanmelden filmavond 4 februari 2021

Anne Reijrink organiseert op donderdag 4 februari van 19:30 - 21:00 uur opnieuw een filmavond "Zin in lezen in groep 3!" 

Wil jij het leesonderwijs in groep 3 ook beter laten aansluiten bij het (spel)aanbod in de kleutergroepen en zoek je ook naar hoe je beter tegemoet kunt komen aan de verschillen in je groep? Dan is deze filmavond iets voor jou!
Tijdens deze avond, waarin we elkaar digitaal gaan ontmoeten, nemen we een kijkje in de groep 3 van Marie- Louise op de Gelderlandschool in Den Haag. Het leesonderwijs in deze groep is verbonden aan de spelverhalen en de thema’s in de klas. Alle kinderen hebben en houden hier zin in lezen, het plezier spat ervan af!
Kijk je mee? Stuur een mailtje aan: info@annereijrink.nl
(Op youtube kan je alvast de trailer van de film bekijken: https://youtu.be/MUsbkxEHQ70)

Anne Reijrink Onderwijsadvies

Als onderwijsadviseur vind ik het een uitdaging om samen met professionals het onderwijs nog mooier te kleuren.

Vanuit mijn enthousiasme weet ik leerkrachten en pedagogisch medewerkers te motiveren. Mijn begeleidingsstijl is inspirerend en doelgericht en er is veel ruimte voor interactie. Een training of coaching is voor mij geslaagd als de professional de kennis en vaardigheden kan omzetten naar het dagelijks handelen in de groep.

Betrokkenheid en welbevinden zijn voor zowel kinderen als hun begeleiders, voorwaarden om tot ontwikkeling te komen. Mijn doel is om professionals in hun kracht te zetten door aan te sluiten bij hun zone van naaste ontwikkeling.

Ik werk als partner samen met De Activiteit, centrum voor Ontwikkelingsgericht Onderwijs. Daarnaast ben ik bestuurslid van de OGO academie.