Recensies

Waarom is Anne’s scholing en coaching zo goed en
leidt haar aanpak tot duurzame verbeteringen in de praktijk?

Recensies

Anne komt bij ons op school als trainer van Startblokken.

Anne is een enthousiaste en daadkrachtige coach die goed aansluit bij de ontwikkeling van het team. Hierdoor zorgt ze ervoor dat het traject passend is bij ons. Als intern begeleider werken wij hierin veel samen. Ze houdt mij scherp en voor vragen kan ik altijd bij haar terecht.

Berdien Bode – intern begeleider, Huizingaschool , Amsterdam

Je inspireert ons door al je kennis over het ontwikkelingsgericht werken met jonge kinderen, die je bevlogen op ons weet over te brengen.

Door aandachtig te kijken en te luisteren signaleer je onze sterke kanten en haak je goed in op onze behoeften. Het maakt dat we de ontwikkeling van kinderen steeds beter kunnen volgen en met rijke thema’s kunnen aansluiten op hun belevingswereld. Onderwijs wordt er boeiend en rijker door.

Team Biezenkamp, Beek

Met Anne heb ik een expert binnen de school gehaald die het jonge kind centraal stelt.

De keuze voor werken vanuit de visie van ontwikkelingsgericht onderwijs was een keuze vanuit het hart van de leerkrachten. Hoeveel makkelijker was het geweest om te kiezen voor een kleutermethode. Door de begeleiding van Anne lukte het ons om deze keuze te durven maken.

Samen leren kijken naar de mate van welbevinden en betrokkenheid van de leerlingen.
Samen leren hoe we ons onderwijs rijker kunnen maken.
Samen leren hoe we betekenisvolle activiteiten kunnen ontwikkelen.
Samen leren hoe we spelverhalen kunnen verbinden.

Kortom: Samen met Anne hebben we in onze groepen 1, 2 en 3 basisontwikkeling nadrukkelijk neergezet en hiermee niet alleen het welbevinden en de betrokken van onze leerlingen vergroot, maar zeker ook die van de leerkrachten en van mijzelf.

Jolanda Kleinjan – directeur, basisschool De Biezenkamp, Beek GLD

Wat we als heel prettig hebben ervaren is dat je vooral van de praktijk bent, veel voorbeelden kunt geven en mensen enthousiast kunt maken. Je geeft ons de ruimte maar stelt ook kritische vragen en vraagt door. We zijn echt dankzij jou op een goed spoor gekomen over hoe wij op school het lezen willen aanbieden. We waarderen ook de rustige manier waarop jij ons laat leren.

Carla en Janneke, Taalbeleidsgroep Entrea

Meer weten?

Wil je verkennen hoe je samen met Anne het onderwijs mooier kan kleuren? Neem dan contact met Anne op.